Цінності

Наші цінності завжди були незмінними: задоволення клієнта, надійність, цілеспрямованість і підприємництво. Це не просто красиві слова: за ними стоять конкретні дії. Дії, які лежать в основі всієї нашої роботи — від обслуговування клієнтів до відносин із партнерами.

Завдяки нашій зосередженості на задоволенні клієнта ви відчуваєте себе бажаним гостем в наших ресторанах, вас обслуговують швидко і з доброзичливою посмішкою. Наша мета — пропонувати клієнтам найкращу якість обслуговування серед конкурентів.

Надійність відіграє особливу роль у відносинах із персоналом і партнерами. Ще одним важливим аспектом є високий рівень довіри клієнтів до нашої мережі та продукції. Ми хочемо бути гідними вашої довіри. Завжди.

Цілеспрямованість — ключовий фактор мотивації співробітників, залучення їх до роботи і створення активного робочого середовища. Ми заохочуємо ініціативність працівників та їх прагнення до професійного зростання.

Що мається на увазі під підприємництвом? Воно є основою всього бізнесу Hesburger. Для нас підприємництво — це старанна праця, віра у свої здібності і бажання розвиватися.

Постійно, день за днем.