Захист даних

Група Хесбургер (Hesburger group) серйозно ставиться до захисту даних своїх клієнтів, співробітників та партнерів по співпраці та зобов'язується захищати їхню конфіденційність.

Ми регулярно здійснюємо перевірку та оновлення наших методик захисту даних та Політик конфіденційності, щоб гарантувати прозорість наших процесів та актуальність керівних принципів. Ми також активно стежимо за рішеннями органів з нагляду за дотриманням законодавства про захист персональних даних та за необхідності вносимо зміни до власної політики захисту даних та файлів cookie.

Наші актуальні Політики конфіденційності для клієнтів та претендентів на посади завжди розміщені на сайті Хесбургер (Hesburger) у розділі "Умови використання та політика конфіденційності". У нашій Політиці конфіденційності щодо Реєстру співробітників зазначено, яким чином ми здійснюємо обробку персональних даних наших співробітників, і вона доступна у внутрішній мережі. Ми використовуємо відповідні угоди про обробку даних для захисту даних наших партнерів по співпраці, а також у разі будь-якої передачі персональних даних наших клієнтів або співробітників третім особам.