ЯКІСТЬ ЯК НАРІЖНИЙ КАМІНЬ НАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Фінське законодавство вимагає, щоб компанії, які виробляють продукти харчування, проводили самоконтроль, який включає продовольчу безпеку, гігієну поверхонь і дослідження продукції. Операції контролю Hesburger проводить за допомогою системи внутрішнього контролю і за рахунок зовнішніх партнерських відносин.

Hesburger співпрацює з Net-Foodlab Ltd вже близько 10 років. Спеціалізуючись у сфері послуг з управління якістю для харчової промисловості, Net-Foodlab Ltd проводить різноманітні дослідження, а також випробування на алергени і якість олії для смаження.

Якість і безпека є невід’ємною частиною роботи наших співробітників. Високоякісна сировина, належні методи роботи і час приготування, швидке обслуговування і відмінні санітарні умови— основа для управління якістю. Співробітники проходять навчання, щоб мати можливість зробити свій внесок у забезпечення безперебійної роботи мережі.