30.03.2022

Hesburger зачиняє свої ресторани в Росії та Білорусі

Hesburger зачиняє ресторани в Росії та Білорусі. На даний момент в Росії налічується 38 ресторанів Hesburger і 4 в Білорусі.

Загалом в Україні відкрито 7 ресторанів Hesburger, і всі вони розташовані в Києві та Київській області.

У компанії працює понад 100 людей.

"У березні співробітники Hesburger в Україні в зачинених ресторанах на благодійній основі готували їжу для дитячих будинків, закладів для людей похилого віку, волонтерів та інших мешканців, які потребують допомоги. Доставка їжі координується місцевою владою та волонтерськими організаціями. Наразі надання гуманітарної допомоги припинено через бойові дії, але наші співробітники хочуть відновити процес приготування їжі, як тільки стане більш безпечно" – сказав генеральний директор Hesburger Карі Салмела. 

"Ми дійно дуже стурбовані ситуацією в Україні і продовжуємо уважно стежити за останніми новинами, щиро сподіваючись, що найближчим часом в країну повернеться мир. Ми маємо інформацію, що всі співробітники Hesburger в Україні живі та здорові. Не дивлячись на те, що наші ресторани в Україні наразі зачинені, ми продовжуємо підтримувати наших співробітників і виплачувати їм зарплату", каже Салмела.