08.07.2022

Hesburger відкриває ресторани в Києві та в Київській області на прохання українців!

Цього тижня Hesburger відновлює роботу 4 ресторанів в Україні. Усі 7 ресторанів України розташовані в Києві і в Київській області та надають роботу близько сотні працівників. Перші чотири ресторани буде відкрито в липні, інші три відкриються пізніше, в серпні.

"Ми провели бесіду з менеджерами кожного ресторану та керівництвом мережі в Україні.
Українці хочуть якомога швидше повернутися до звичайного життя. Саме тому ми ухвалили рішення відкрити ресторани на прохання менеджерів наших закладів. За словами наших співробітників, місцеві клієнти також сподіваються і очікують, що ресторани відкриються", – повідомляє Карі Салмела, генеральний директор Hesburger.

"Однак безпека наших клієнтів та співробітників має першочергове значення для всіх нас. Тому ми пильно слідкуємо за ситуацією в Україні і тримаємо зв'язок з менеджерами ресторанів, щоб за необхідності, переглянути рішення щодо роботи наших закладів", – наголошує Карі Салмела.

Hesburger протягом всього часу не припиняв виплати заробітної плати всім працівникам в Україні, хоча ресторани й були закриті через війну. Hesburger також безкоштовно здійснював передачу їжі дитячим будинкам, будинкам для літніх людей, працівникам соціальної допомоги та українським військовим, доставка їжі координувалася через місцеві благодійні організації.