СКОРОЧЕННЯ ВІДХОДІВ

Hesburger активно працює над зниженням кількості відходів своєї діяльності. Ми використовуємо мінімальну кількість пакувального матеріалу і відмовилися від картонних коробок для бургерів і дитячих обідів. Крім того, ми даємо кришечки і соломинки для напоїв тільки на прохання клієнта.

Hesburger співпрацює зі своїми постачальниками у справі зниження кількості відходів. Відходи виробництва сортуються за кожної можливості.

Менша кількість пакувального матеріалу допомагає зберегти природу.

Пакувальні матеріали, які використовуються в ресторанах Hesburger, постійно вдосконалюються і стають більш екологічними. Наприклад, обгортковий папір для гамбургерів з часом став менший і тонший. Правильно підібрані матеріали і способи пакування дозволяють щорічно значно скорочувати кількість відходів.

Сьогодні бургери Hesburger подаються тільки в обгортковому папері. Ми повністю відмовилися від пластикових і картонних коробок багато років тому. Вологостійкості нашого обгорткового паперу надає екологічне покриття, що розкладається.

Навіть соломинки для напоїв сьогодні виготовляються з поліпропілену, виробництво якого менше шкодить довкіллю, ніж виробництво полістиролу, який застосовувався раніше. Технології постійно вдосконалюються, і компанія Hesburger завжди шукає нові більш екологічні матеріали.

Мені салат з чистою совістю, будь ласка!

Свіжі салати упаковуються в екологічне паковання. Матеріал, з якого виготовляються коробки для салатів, виглядає як прозорий пластик, однак це полілактид, який біологічно розкладається та виготовляється тільки із сировини, що підлягає переробці, наприклад з кормового зерна. У промислових машинах для приготування компосту таке пакування розкладається і перетворюється на гумус.

Кришечки для напоїв, які бережуть ліс!

Кришечки для холодних і гарячих напоїв Hesburger пройшли сертифікацію PEFC (Програма уніфікації систем сертифікації лісових господарств). Виробництво кришечок відповідає стандартам сталого розвитку, прийнятим у сфері сертифікації лісових господарств. Походження деревної сировини, використовуваної для нашої продукції, можна відстежити до самого лісу. Кришки для напоїв випускає давній партнер Hesburger — компанія Huhtamäki Foodservice Finland Oy.