ВЛАСНІ РЕЦЕПТИ — ВЛАСНЕ ПРИГОТУВАННЯ

Весь кетчуп, який використовується в ресторанах Hesburger, виробляється на власній фабриці у м. Кааріна, поблизу Турку. Поряд з гірчицею та іншими соусами, кетчуп є одним із найбільш важливих приправ для бургерів. Hesburger давно приділяє особливу увагу особливому смаку.

Кетчуп Hesburger є результатом розвитку фінської продукції, його виробництво було розпочато в середині 1990-х років. Дійсно, власне виробництво соусів дало Hesburger реальну конкурентну перевагу. Внутрішнє виробництво і високоякісна сировина гарантують чудовий кінцевий результат.

Секрет рецепту кетчупу Hesburger полягає у винятково насиченому томатному смаку, тому що для виробництва 1 кг кетчупу використовується 2 кг помідорів. Така велика концентрація помідорів робить кетчуп дуже густим і насиченим. Тому він так добре поєднується з різними продуктами.

Належне дозування сировини та процес нагріву відіграють вирішальну роль у виробництві. Сировина і процес виробництва чіткою контролюються, щоб переконатися, що вироблений кетчуп справді високої якості.

Кетчуп

Кожен рік ми виробляємо близько мільйона кілограмів кетчупу, на частку якого припадає приблизно 30% усіх вироблених соусів Hesburger. Фабрика в Кааріна так само виробляє кетчуп, який використовують в ресторанах Hesburger за межами Фінляндії. Над виробництвом соусів працюють 10 співробітників фабрики Кааріна.